Page content

Je comfortzone en het behalen van je doelen | GASTBLOGGER ALLYSIA

article content

Je comfortzone en het behalen van je doelen | GASTBLOGGER ALLYSIA

Wanneer jij doelen hebt gesteld – als in: daadwerkelijk vastberaden bent om dit keer wel die ader op je bicep te krijgen, of die sixpack te creëren, je billen voller te maken. – noem het maar op, dan zal je misschien wat harder voor jezelf moeten worden. En uit je comfortzone stappen..

Bam. There. I said it.

Zo kwam ik er zelf achter, na twee weken weer hetzelfde voedingsschema te hebben gevolgd, dat ik het heb verpest. Het was namelijk Pasen, dus ik ging lekker smikkelen en deed voor het gemak wat extra cardio. Want aankomen wil ik niet, zo vlak voor de zomer. Ondanks dat ik redelijk gezond heb gegeten op basis van mijn gezonde verstand, heb ik het alsnog verpest. Ik at namelijk te weinig eiwitten en deed te veel cardio. Ik kwam wel aan in vet, maar verloor juist spiermassa. Nooit geweten dat dit kon, maar tada! Toch wel dus!

Weet wat je eet

Ik ben harder geworden voor mijzelf. En dat kan jij ook doen, als je inderdaad vastbesloten bent om je doelen te behalen.
Geen rare maaltijden meer, niet meer sjoemelen met iets minder kcal daar en iets meer kcal daar. Ik eet nu drie keer overdag een bakje rijst met kip en groente. Daarnaast nog een bak kwark, in de ochtend een smoothie en een shake na het trainen. Oh ja, ook nog een banaan! Ik eet dus eigenlijk alleen nog maar clean en de juiste macro’s. Voor mij geen spierverlies meer!

Uit je comfortzone

Soms moet je hard op je smoel gaan voordat je weer kan lopen.
Ik kan je eerlijk vertellen, ik vond dat best spannend. En vind dat eigenlijk nog steeds wel. Out of my comfortzone! Gaat het mij wel lukken om zo “saai” te eten? Maar is het wel saai, als ik de resultaten ga zien? Het is eng en spannend tegelijk om je voeding om te gooien, wanneer je zo erg van lekker eten houdt. Maar als je daadwerkelijk doelen hebt gesteld, als je vastbesloten bent om het dit keer wel te flikken, dan mag dat best een beetje eng zijn.
Je eten omgooien, anders eten dan anderen, dat is best eng. Maar naast anders trainen, kan ook anders eten je daadwerkelijk helpen om doelen te behalen. Ja, en dat betekent dat je soms out of je comfortzone moet eten. Uh… ik bedoel stappen 😉

Comment Section

0 reacties op “Je comfortzone en het behalen van je doelen | GASTBLOGGER ALLYSIA

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website