Page content

GASTBLOGGER MARIELLE: 4 weeks out van de fotoshoot

article content

GASTBLOGGER MARIELLE: 4 weeks out van de fotoshoot

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Marielle van Es is samen met haar vriend in voorbereiding op een fitness fotoshoot en deelt haar ervaring hier met jou! ย Nadat zij vorig jaar als SheWolf op het podium heeft gestaan als bikini fitness atleet wilde zij dit keer samen met haar partner de uitdaging aangaan. Marielle is tevens co-coach binnen ons team.

 

Laatste 4 weken!

Nog maar 4 weken tot onze fotoshoot. Kerst hebben we goed doorstaan. Een (vr)eet festijn maken wij er eigenlijk nooit van. Gewoon lekker eten en wat drinken met familie. Ik zei tegen mijn moeder dat ik de groenten wel zal verzorgen. Dan weet ik tenminste altijd zeker dat er genoeg is ๐Ÿ™‚ Mijn ouders zijn namelijk niet zo van de groenten. Die eten ’s avonds samen een zakje van 250gr!? Maar die discussie hebben we al vaak gehad dus ik bemoei mij daar niet meer mee. Heel verstandig ๐Ÿ˜‰

De laatste week ben ik niet zo fit. Moe, spieren doen zeer, keelpijn etc. Eigenlijk dat waar heel NL last van heeft. Niet echt ziek, maar ook niet fit. Ik baal er enorm van. Trainen gaat minder goed maar probeer wel wat te doen omdat ik nu juist nog even wil knallen om alles eruit te halen wat erin zit. Aan de andere kant is een dagje rust voor mijn lichaam natuurlijk ook wel eens verstandig als je niet fit bent..

 

2016

2016 was een mooi maar ook pittig jaar!ย  Heeeel veeeel getraind, constant op mijn voeding gelet en in mei mijn eerste bikinifitness wedstrijd. Daarna even een tijdje kunnen bijkomen, burgers en pizza gegeten in de USA en weer door met alles en de touwtjes strak voor onze fotoshoot.

 

Nieuwe doelen

Na deze fotoshoot wil ik mij meer geen focussen op andere dingen zoals mijn werk maar ook meer leren genieten van de mooie dingen in het leven. Ik zal mijn fysiek zeker onderhouden en wil natuurlijk blijven trainen omdat ik dat heerlijk vind en ook sterker wil blijven worden. En natuurlijk gezond leven want vind het heerlijk om mij fit te voelen. Maar niet alles hoeft er meer voor te wijken. (Tot ik wellicht weer een nieuw doel bedenk) Als ik geen zin heb om te trainen dan train ik een keertje niet, als ik zin heb om een avond op de bank te liggen met een zak chips en wodka dan doe ik dat lekker, als we een avondje geen zin hebben om te koken bestellen we lekker wat… heerlijk!!

Voor Jer is het nu hard werken nog deze laatste vier weken. Zijn vetpercentage moet nog een stuk zakken. Hij houdt zich goed aan zijn voeding en hij traint nog steeds zes keer per week. Je ziet zijn lichaam nu veranderen. Helaas slaat zijn lichaam vet vooral op bij buik en borst. Dit gaat hier dus pas als laatste weg dus zal hij hard door moeten gaan..

Onze thuissituatie valt mij echt heel erg mee. Ik dacht dat we van de chagrijnigheid elkaar de tent uit zouden rammen maar zo erg is het niet. Al worden onze gesprekken er niet echt gezelliger op want die gaan tegenwoordig alleen nog maar over trainen, macro’s, vetpercentage, eiwitten en alles waar we zin in hebben maar niet kunnen eten!! Daarnaast zijn we beide best druk waardoor we elkaar minder zien. Ah, daarom gaat het dus ook nog zo goed ๐Ÿ˜‰ Na de fotoshoot gaan we lekker samen een weekje op vakantie.

Nou wij gaan nu nog even 4 weken knallen!!

 

Groetjes Marielle

[/vc_column_text][vc_single_image image=”18112″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]

Comment Section

0 reacties op “GASTBLOGGER MARIELLE: 4 weeks out van de fotoshoot

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website